Toate produsele comercializate de către Saya Fashion Romania dispun de garanție conform legilor în vigoare din România, 449 art. 16 din 2003. Termenul de garanție al produselor este de 30 zile calendaristice.

Condiții de garanție:

În perioada de garanție produsele care s-au defectat în urma unor vicii de material sau de fabricație se repară sau se înlocuiesc după caz. Saya Fashion își asumă expertiza, repararea și/sau înlocuirea gratuită a produselor defecte. Produsele care nu pot fi reparate vor fi înlocuite de către Saya Fashion Romania. În cazul în care modelul respectiv nu se mai comercializează, produsul va fi înlocuit cu un alt produs similar, cu aplicarea diferenței de preț sau se va storna la cererea clientului. Costul transportului către Saya Fashion, în cazul în care produsul are nevoie de garanție, va fi suportat de către Saya Fashion, iar costul trimiterii produsului reparat/înlocuit, tot de către Saya Fashion.

Produsele achiziționate nu reprezintă obiectul garanției în următoarele situații:

1. Dacă produsele prezinta defecțiuni sau deteriorări cauzate de lichide, dacă sunt obiecte/materiale străine pe suprafața produselor, dacă există deteriorări ale suprafeței placate cu aur provocate de utilizarea necorespunzătoare a produsului.

2. Nerespectarea de către utilizator a condițiilor de manipulare, transport, depozitare, utilizare și întreținere prevăzute de către producător.

3. Deoarece toate produsele Saya Fashion Romania sunt verificate din punct de vedere calitativ (sisteme de închidere, etc) și ca aspect, înainte de a fi expediate, deteriorările fizice estetice (rupturi, zgârieturi) nu reprezintă obiectul garanției.